Over mij

Hi there!

Ik ben Cindy Keus-Sonneville. 48 Jaar, getrouwd en mama van 3 kinderen.

Een maand na mijn 23e verjaardag werd ik moeder van mijn oudste dochter, een zoon volgde 16 jaar later op mijn 39e en om het mooi af te sluiten, mocht ik op mijn 42e jaar voor de 3e en laatste keer moeder worden van nog een zoon.

Doordat ik op zowel relatief jonge als oudere leeftijd het ouderschap mag ervaren, kan ik mij verplaatsen in de charmes en uitdagingen die beide fasen meebrengen. Ik was een onzekere, onervaren gup toen ik mijn dochter kreeg, energiek en zoekend. Bij mijn zonen had ik al het een en ander doorgemaakt en ondanks dat ik een ervaren moeder was, met inmiddels een puber, had ik ook daar mijn onzekerheden. Voelde ik mij op mijn 23e onoverwinnelijk en af, op mijn 47e heb ik het besef dat ik blijf groeien en veranderen en dat ieder moment daar het juiste moment voor is.

Dat zelfde besef heeft gemaakt dat ik mijn droom volg, een eigen coachpraktijk. Na ruim 16 jaar gewerkt te hebben als (interim) teamleider en manager bij zowel commerciële instellingen als in de gemeentelijke wereld, was het tijd om nog meer te doen waar mijn hart ligt. In de functies die ik uitoefende, had coachen altijd een prominente rol. Bij verandertrajecten die ik begeleidde en het aansturen van teams gaat het uiteindelijk om één ding…mensen! Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse trainingen gevolgd zoals motiverende gespreksvoering, inleiding in Transactionele Analyse en Rationeel Emotieve Training.

Dat ik jaren geleden vanuit een burn-out in een depressie terecht kwam, met een angst- en paniekstoornis als kado erbij, heeft ervoor gezorgd dat ik mij werkelijk ben gaan afvragen hoe ik mijn leven verder wilde doorbrengen. Dat soulsearchen heeft ertoe geleid dat ik een opleiding tot lifecoach heb afgerond. GEWELDIG! Ik vond mijn droom, passie en kernkwaliteiten. Alles kwam samen. Mijn 5 Elen raakten in balans na jaren struggelen!

Het is mijn droom om de wereld (start small, dream big) kennis te laten maken met de 5 Elen. Een wereld waarin iedereen mag beleven hoe fijn het voelt om te onderzoeken, vinden, veranderen, groeien en je simpelweg verdomd goed te voelen. Dit is het juiste moment. Ik gun het jou!

Cindy