Opladers

Niets zo fijn als even opladen. Een vakantie in de bergen of heerlijk aan het strand is daar bijvoorbeeld ideaal voor.

Alleen als je op iedere vakantie moet wachten, ben je leeggelopen tegen de tijd dat je je koffers mag pakken. Beetje jammer.

Wacht niet met het grote opladen. Doe het gewoon iedere dag. Door vaak je batterij aan te vullen, heb je altijd energie om de slurpers aan te kunnen. Dan kun je die vakantie tenminste benutten waar die echt voor bedoeld is….ontspannen.

Op deze pagina plaats ik regelmatig kleine opladers. Hou ‘m dus in de gaten. Je kunt mij ook volgen op Facebook en Instagram.

Voor nog meer inspiratie en insights beluister mijn podcast show: Over Fijner Leven Podcast. Deze kun je vinden op Spotify, iTunes en Google Podcasts, met regelmatig een nieuwe podcast aflevering.

Over Fijner Leven Podcast

Van overleven naar fijner leven.
Burn-out, angst, depressie, paniek, het ‘is dit het nu’ syndroom, eenzaamheid, onzekerheid, heel veel
op je bordje…allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat je het gevoel hebt dat je niet leeft maar overleeft.
Bekruipt jou soms het gevoel dat je niet volop aan het genieten bent van het leven maar vooral aan het overleven bent? Dan is deze podcast voor jou! Verfijn jouw Emotionele, Relationele, Spirituele, Intellectuele en Financiële huishouding en geniet van een fijner leven!
Cindy Keus, oprichtster van 5 Elen Coaching, deelt inzichten, ervaringen en praktische tips met jou.

Energiegever

Klik op de energiegevers opdracht om deze te downloaden. Neem even heerlijk de tijd voor jezelf en bereid je voor op een fijne week.

Motiverende Quote